24. toukokuuta 2012

Reckless Story: Illumination

Viimein on saatu vuoden 2005 holtittomat keikkaraportit päätökseen. Lopussa lista kaikista.

Vielä vuoden 2005 loppupuolella oli epäselvää, kuka pitää ykkösbändin paikan tämän tytön sydämessä. Mutta pian se selvisi...

21.10.2005 – Työnkulma, Kuopio

Kuukautta myöhemmin oli keikka Työnkulmalla Uniklubin lämmittelijänä. Jonotimme ystävysten kanssa noin 8 tuntia. Siinä pikkuhiljaa porukkaa alkoi kerääntyä oven eteen. Eräs kaverini huusi taaempaa jonosta: ”Mirva… Olli on tuolla”. Kävelin portaat alas ja kurkistin nurkan taakse. Siellähän pojat oli. Lähdin juoksemaan heitä kohti samalla huutaen: ”Olli, Olli!”. Hengästyneenä tervehdin ja halasin poikia.

Pääsimme pian sisälle, juoksimme portaat ylös ja äkkiä saliin, kuinka ollakaan, eturiviin. Ihmisiä oli tullut kiitettävästi paikalle. Suurin osa oli tullut katsomaan pääesiintyjää, Uniklubia.

Reckless Loven keikka oli tavallista lyhyempi, noin puolituntia kestävä. Yritimme huudella encorea, mutta turhaan. Jäi fiilis, että tässäkö tämä nyt oli? Pian tajusin, kuinka paljon pidän Reckless Lovesta. Paljon enemmän kuin Uniklubista. Luovutin eturivin paikkani ja palasimme kavereiden kanssa alakerran sohville.

Pyysin työntekijältä lupaa ottaa keikkajuliste, joka oli ovessa. Samalla Pepe tuli portaita alas. Kiitimme keikasta ja otimme parit valokuvat. Pian sen jälkeen tuli kyyti ja lähdimme kotiin.

21.10.2005


19.11.2005 – Nuorisokeskus 44, Kuopio

Tästä keikasta jäi mieleen ainoastaan Ollin pinkit valkopilkulliset "pyjamahousut". Kuvamateriaalia löytyy paperikuvina joita en saanut tähän hätään.

...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...