26. huhtikuuta 2012

Reckless Story: "Let's get crazy, but keep it easy"


Holtiton tarina jatkuu... ks. Viime merkintä aiheesta

Kuopio valittiin vuoden 2005 Popcity-kaupungiksi. Sain keväällä tietää, että pojat lähtevät pienelle kiertueelle parin paikallisen yhtyeen kanssa. 

20.8.2005 - ”Rock The Globe” Tori, Kuopio

Bändin palattua kiertueelta, seuraava näkemäni keikka oli Rock The Globe–tapahtumassa Kuopion torilla. Mukana mm. paikallisia yhtyeitä; Blow, Hampaat Suussa ja Reckless Love. Illan päätähtenä oli Hanna Pakarinen. Hampaat Suussa keikka jäi näkemättä heinäkuun Kuopion RockCock–festareilla, joten näin bändin Rock The Globessa ensimmäistä kertaa.

Ennen pörröpäiden tykitystä näin Ollin backstage-teltassa vaihtamassa paitaa. Vai olivatkohan ne sittenkin lateksihousut?



Keikka oli taas mitä loistavin. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Näin muutaman pörrötukkaisen tytön heiluvan eturivissä (Venla H. yms). Tulin hyvin kateelliseksi, kun Olli meni heidän eteensä laulamaan.

Keikan jälkeen viimeiset kappaleet TKO-singlejä lensivät pitkin maata. Lavan takana oleva aita meinasi kaatua, kun pojat tulivat jakamaan nimmareita.

3.9.2005 – Neulamäen Rytö, Kuopio 

Muistan kyseisestä illasta ainoastaan sen, että keikan jälkeen eräs ystäväni putosi pihalla asfaltissa olleeseen kuoppaan ja koko porukka nauroi. Tapahtumaa oli todistamassa myös Reckless Loven pojat.


6.9.2005 & 21.9.2005 – Henry’s Pub, Kuopio

Pari päivää Rytön keikasta oli Popcity-singlen julkaisu Henry’s Pubissa. Sinkulla on biisit: Light But Heavy & Steal Your Soul.

Etukansi

Takakansi

Ja pari viikkoa myöhemmin oli toinen keikka Henkassa ja olimme pihalla odottelemassa. Kuuntelin soundcheckiä parin kaverini kanssa, koska olimme vielä alaikäisiä.




That's about it :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...