29. toukokuuta 2012

Hail to the Great B!

Kerron nyt hieman suhteestani kuningaskuntaan, Englantiin.

Englannin historia ei ole minulle tuttu. Olen bändien ja ihmisten kautta ihastunut maahan. Ja se aksentti.. Ennen en pitänyt brittiaksentista lainkaan. Minua kiehtoo myös vanha arkkitehtuuri. Haaveena olisi joskus muuttaa Englantiin. Tiedä sitten mitä tekemään. Kaikki ovet on avoinna.

Kun meikäläisellä oli vielä profiili MySpacessa, siellä tuli törmättyä mielenkiintoisiin ihmisiin ja artisteihin. Se oli muistaakseni 2009 vuoden alkupuolta, kun juttelin New Generation Superstars bändin rumpalin, Christopherin kanssa sivustolla.

Bändi esiintyi samana vuonna Trash Fest-nimisessä tapahtumassa Helsingin Gloriassa. Sinä vuonna se sitten iski, "Great Britain -obsession". Saman vuoden syksyllä kävimme yllätysreissulla Englannissa ystäväni Iran kanssa.

New Generation Superstars esiintyi Dudleyssa JB's nimisessä baarissa. Yllätimme bändin totaalisesti, koska emme kertoneet tulostamme kellekään muulle, paitsi bändin managerille Shellylle.


Kaupunki, jossa haluaisin vierailla on Nottingham. Se sijaitsee vapaasti suomennettuna itäisessä keskimaassa (East Midlands). Mitä Nottinghamista olen kuullut, sitä voisi verrata Tampereeseen. Rockcity.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nottingham

Hard Rock Hell VI - 29.11.-3.12.2012 

Hard Rock Hell sisäfestarin tapahtumapaikkana on Walesin Prestatyn. Reckless Love esiintyi siellä viime vuonna.

Jettblack on ollut jo parin vuoden ajan yksi lempi(britti)bändeistä. Vain heidän takiaan tekisi mieli mennä noille festareille tänä vuonna. Suunnitelmissa kuitenkin on, että menisin katsomaan Reckless Lovea Englantiin lokakuussa, joten festari on ajankohtana sekä sijaintina sopimaton.

Download on myös festivaali Englannissa, jonne haluaisin. Reckless Love esiintyi Downloadissa viime vuonna ja on siellä myös tänäkin vuonna. Download Festival alkaa 8. kesäkuuta. Päivä jälkeen Mötley Crüen keikan. Eli no can do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...