15. maaliskuuta 2012

Reckless Story: We want you!

Seitsemän pitkää ja vaiherikasta vuotta on nyt takana, mutta jaksan edelleen uskoa Reckless Loveen. Minulla on ollut mahdollisuus nähdä miten he ovat kehittyneet musiikillisesti. Myös lavaolemus on parempi kuin vuosia sitten. Olen ollut mukana myös kehittämässä fanikantaa street teamin avulla. Siitä olen erittäin kiitollinen, että olen saanut paljon uusia kavereita sitä kautta.

Bändin ansiosta olen saanut rohkeutta olla oma itseni, luomaan oman tyylini ja musiikkimakuni. Teini-ikäisenä olin melko nirso musiikin suhteen. Kuuntelin vain tiettyjä genrejä mutta vuosien myötä olen alkanut kuuntelemaan musiikkia, joka yksinkertaisesti kuulostaa hyvältä. Oli se sitten mitä genreä tyylilajia. Teininä fanittamani artistit ja bändit ovat tulleet uudelleen mukaan kuvioihin.

Tässä vaiheessa merkintää on syytä laittaa joitain kuvia. Keväällä ilmestyi TKO-niminen promo EP, joka sisälsi kappaleet TKO, Smile For A Little While & We Want You. Jälkimmäinen on edelleen yksi suosikeistani. Ihan vaan sen takia koska siinä lauletaan: "We are Reckless Love, we want you". ;)

TKO (2005)

Edelliseen merkintääni viitaten, jatkan holtitonta stooria seuraavasti:


12.4.2005 – Hatsalan yläaste, Kuopio

Saimme kuulla edellisenä viikonloppuna naapurikoulussamme pidettävästä Reckless Loven keikasta. Keikka oli keskellä viikkoa, tiistaina. Lähdimme kesken biologian tunnin. 

Kävelimme Hatsalaan tutuksi tuntemaamme reittiä Marikan ja Jaanan kanssa. Pian huomasimme olevamme koulun pihassa ja heti etsimään salia, jossa bändi ilmeisesti soittaa. Emme meinanneet löytäneet vaan tietä täytyä kysyä. 

Kun pääsimme paikalle, näimme Sallan ja Nooran tulevan luoksemme: ”Te pääsitte tulemaan”. ”Joo”. Pian salin ovet avattiin ja kävelimme sisään. Katsoimme, kun koulun muut oppilaat kävivät istumaan salin lattialle, eivätkä tulleet lähellekään lavaa. Pakko myöntää, etten muista keikasta paljoakaan. Olli kävi juoksemassa yleisön seassa. Lasse otti keikan aikana kuvia bändistä.

Keikan jälkeiset tunnelmat olivat hyvin sekavia. Etsin hädissäni Ollia ja pyörin ympyrää. Pian kaverini sanoi: ”Se on tuolla”, minä: ”Missä?” ja jatkoin hätäisesti pyörimistä. Kun huomasin herran, heti sen jälkeen löysin itseni nauramasta lavan lattialta.


12.4.2005 Hatsala
12.4.2005 Hatsala (Huomaa Pepen iso tukka:D)

Pepellä oli kädessään Pepsi-pullo. Kysyin: ”Saanko vähän?". Pepe ojensi pullon ja otin pienen huikan. Hän naurahti kun annoin pullon takaisin ja sanoin: "Varo fanibakteereja!". Odotimme loppuroudaukseen asti, kunnes koulun rehtori tuli pyytämään pojat kahville, jonka jälkeen huutelin heidän peräänsä hyvästit.

1 kommentti:

  1. Wäää :DD jätkät on muuttunut tosta ihan sikana toi Pepen tukka oli päivän paras asia!!!

    VastaaPoista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...