8. maaliskuuta 2012

Reckless Story: 2nd coming!

Jatkan juttusarjaani Reckless Lovesta, koska huomenna, 9. maaliskuuta, tulee tasan 7 vuotta täyteen siitä, kun näin bändin ensimmäisen kerran. Huomenna en ehdi kirjoitella vuosipäiväpuheita, koska lähden katsomaan Dirty Dealersia Redneckiin.

...

Edelleen eletään kevättä 2005. Puijon keikan jälkeen innostuin niin kovin bändistä ettei voinut tehdä mitään muuta kuin mennä katsomaan bändi uudestaan.

...

Vuorossa Jynkän monari (Kuopio) 9. huhtikuuta 2005, "Bändien viemää" niminen tapahtuma. Ilta oli yksi mystisimmistä tähän mennessä. Olimme bussilla tulossa erään hiihtoseurueen kanssa takaisin Kuopioon. Allekirjoittaneella oli hirveä paniikki siitä, ehtiikö hän nähdä bändin. Bussi pysähtyi Abc:llä ja isäni oli odottamassa auton kanssa. Sanoin, että ”Nyt pian matkaan, että ehdin.”

Ihan turhaan hätäilin, keikkapaikalle saavuttuani siellä ei soittanut vielä mikään bändi, onneksi. Ja muutenkin ensimmäiset bändit eivät olleet niin loistavia; Frigid, Mustekala Dexter ja Dominonappulat sekä The Evolution.

Illan pääesiintyjä, Reckless Love, johon kuuluu blondi apina, kiharapehko, ankkabasisti ja hevilettirumpali. Tästä keikasta en muista paljoa. ”Smile” (Smile For A Little While) kappaleessa piti laskea ”baby” sanoja. Keikan jälkeen olin koko ajan jonkun bändin jäsenen kimpussa. Kehuin Ollin hiuksia ja lauluääntä ja ties mitä.

Kuulin Sallan ja Nooran kysyvän koulukeikasta, joka olisi heidän koulussaan Hatsalassa. Olimme pihalla odottamassa kyytiä ja kaverini Ira kysyi Perryn ”taiteilijanimen” alkuperää. Hän mainitsi ”Almost Famous” – elokuvan ja The Beatlesin. Penny Lane esiintyy elokuvassa ja on myös The Beatles -yhtyeen kappale. Perry on muunnos kitaristin oikeasta nimestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...