17. toukokuuta 2012

"School's out"

NYT SE ON OHI! Koulu, stressi, kaikki... Tekisi mieli hypätä järveen. Kallavesi on parin kilometrin päässä ja vesi kylmää... Mutta silti. HOORAY!

No niin rauhoitutaanpas... Eilen oli siis viimeinen koulupäivä. Aamupäivällä äänitimme vielä viimeisiä lauluja levylle. "One more time, one night together..." Oma lauluääni kuulostaa oudolle. Saimme kuin saimmekin levyn valmiiksi. 6 biisiä. Aamupäivällä alkoi myös "Elävä kirjasto", mutta skippasin sen suosiolla muiden hommien takia.

Viideltä alkoi kevätjuhla. Vanhempani olivat saapuneet jo paikalle. Ehdimme lastata kaikki tavarat autoon ennen juhlaa. Oli puheita, oppilaiden lauluesityksiä ja tietenkin todistusten jako. Todistusten lisäksi breikeille oli henkilökohtainen viesti todistuksen mukana. Tuliko edes hyvä mieli. :)



Juhlan jälkeen kahvia ja kakkua. Matti tuli juttelemaan samaan pöytään. Kun olimme kahviteltu, oli aika hyvästellä. Itku oli tullut jo moneen kertaan päivän aikana, mutta nyt kaikki muutkin itkivät. :') Mahtava vuosi kaikkine hyvine ja huonoine aikoineen.

Flunssa alkaa helpottaa. Eilen ja toissapäivänä oli pakattavaa ja siivottavaa. Nyt pitäisi purkaa tavarat. En jaksa... Huomenna lähden tarkastuskierrokselle Kuopion keskustan kirpputoreille, SPR ja Citypörssi yms... + Ah, niin ihana Työvoimatoimisto. Mutta asiat on hoidettava, ei ajallaan vaan ajoissa.

Nyt on kuitenkin aika rentoutua, nauttia auringosta ja kaikesta muusta :) (Terassikaljasta?)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...