5. toukokuuta 2012

"Nobody's perfect like you"

Kävi niin mukavasti, että Entwine joutui peruuttamaan sekä Kuopion, että Jyväskylän keikat laulajan sairastuttua. Ei ole ensimmäinen kerta, kun näin käy, mutta ei sille voi mitään. Force Major. Toivottavasti bändi nähdään viimeistään kesällä. Paranemisia Tauriaiselle <3

Entwinen lämppärinä toiminut tamperelainen Manzana-yhtye siirtyi peruuntumisen johdosta perjantai-illan pääesiintyjäksi. Oli mukava nähdä heidät uudelleen. :)

Lähdin kotoa sen verran myöhässä, että missasin lämppärin. Varmaan ensimmäistä kertaa olin skarppina koko keikan ajan. Hauskimmat välispiikit:

"Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä...". Asia mikä auttaa särkyneeseen sydämeeseen, on jallu, kertoi bändin basisti Tolonen ja otti huikan jallupullosta.

"Onko Kuopio hevikaupunki?" "EI!". Jälkeenpäin miettittyäni Kuopiohan on hevikaupunki :D

Manzana at Henry's Pub, Kuopio 4.5.2012

Keikan jälkeen keskustelimme musiikista erään miehen kanssa. Hän kysyi, pidänkö suomalaisista bändeistä. Ajattelin asiaa, eikä minulle tullut montaa bändiä mieleen... Suomalaiset bändit, jotka laulavat suomeksi... Popeda? Mies kysyi myös, pidänkö J. Karjalaisesta. Kielsin. Eipä noita montaa ole, josta oikeasti pitäisin. Olen fanittanut Antti Tuisku, Uniklubia, Gimmeliä, Tiktakia... Hei, Turmion Kätilöt! Miksei se heti tullut mieleen...

Jokatapauksessa, oli hauska keikka. :) Panda girl <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...