11. huhtikuuta 2012

MUNAA!

Torstaina oli viimeinen päivä työharjoittelua. Odotin töiden jälkeen pari tuntia Maijaa. Sen jälkeen menimme Sakura Gawaan syömään kiinalaista. Namnam. Mahat pinkeinä kävelimme sitten Aapelin ja Mikan luokse.

:: The Blanko pt 1 & Black Crows Break The Silence at Pub Katse, Jyväskylä 6.4.2012 ::

Pitkäperjantain aamuna heräsimme joskus 11 aikoihin. Kämpän omistajat lähtivät Helsinkiin ja minä jäin yksin. Paistoin pizzaa ja siivosin vähän poikien kämppää.

Illalla lähdin Katseeseen joskus ennen puolta yötä. Kun tulin baariin, baarimikko kertoi Black Crows Break The Silence bändin soittavan jo Katseen discopuolella. Menin katselemaan heidän akustista coverkeikkaa.

BCBTS at Pub Katse, Jyväskylä 6.4.2012

"Mustien korppien" jälkeen siirryin Katseen live-puolelle odottelemaan The Blankoa. Keikka alkoi joskus yhden jälkeen. Bändi on ollut tauolla 5 kuukautta, oli mahtava nähdä heidät pitkästä aikaa.

The Blanko at Pub Katse, Jyväskylä 6.4.2012

:: theFALLEN & Private Line at Bäkkäri, Helsinki 7.4.2012 ::

Lähdin noin puolen päivän aikaan Helsinkiin menevään bussiin. Istuin 4,5 tuntia bussissa. Perille saavuttuani ostin matkustajalipun ja lähdin Maralle.

Parin tunnin lagailun jälkeen lähdettiin Maran kanssa Ingan luokse etkoille. Meikattiin, kuunneltiin ja juotiin sievästi kunnes Kissy, Tuukka, Janita tulivat :)

Bäkkärillä oli Rock Models ilta ennen bändejä, mutta ehdimme missata sen kokonaan. Illan odotetuin bändi oli ehdottomasti brittiläinen theFALLEN ja voin kertoa, että myös illan paras keikka.

TheFALLEN at Bäkkäri, Helsinki 7.4.2012

Jo viime Private Linen keikka oli suuri pettymys. Olin katsomassa heidän levynjulkaisukeikkaa Domissa viime syksynä (ks. tämä merkintä). Bändi on menettänyt kipinän, joka heillä oli muutamia vuosia sitten. Keskustelin asiasta erinäisten ihmisten kanssa.

Private Line at Bäkkäri, Helsinki 7.4.2012

Näin illan aikana niin paljon kavereita ja bändituttuja, etten edes muista ketä kaikkia :) Kiitos ihmisille illasta ja keikkaseurasta. <3

:: The Blanko pt 2 at Bar Loose, Helsinki 8.4.2012::

Once again... Nyt kun oli pitkä loma pääsiäisen takia, ajattelin että voisin mennä katsomaan The Blankoa uudestaan. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin päätän tämän merkintäni. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...