2. huhtikuuta 2012

Takatalvi

Kevät on tuloillaan vaikka sääennusteet sanovat muuta.

Korkkaan terassikauden luultavasti jo tulevana viikonloppuna Helsingissä (jos vaan säät sallii) :) Taas on melkein kuukausi vierähtänyt, kun kävin siellä viimeksi. Tulee taas nähtyä ihania puudeleita.

Kuva: yle.fi
Kesään ei ole kuin vajaa 2 kuukautta aikaa. Vähän ärsyttää oma saamattomuus kesätyöhakujen suhteen. Muutamille kesän festareille olen talkoolaiseksi hakenut, mutta rahaa niistä ei saa. Haluaisin lähteä reissuun kesällä. Minkäänlaista budjettia ei ole, paitsi vanhemmat. Eli ne kustantaisi tyyliin kun Kuopion keskustaan ja takaisin.

Viime kesä meni mahtavasti reissatessa Kuopion ja Helsingin väliä. Ehkä erakoidun tänä kesänä, lihon syömällä jäätelöä syksyyn asti. Heh :D Ja jos hyvä tuuri käy, pääsen opiskelemaan hakemaani paikkaan, Outokumpuun.

Siitä puheenollen... Huomasin, että Outokummun Ammattiopistoon on valintakoe. Ja värinäkötesti(?) Kaikki hakeneet kutsutaan kuitenkin valintakokeeseen, eli no panic. Valintakoe on toukokuun alussa.

Tulipas tylsä päivitys :( No, mutta viikonlopun jälkeen kirjoittelen raporttia keikoista ja sen sellaisesta. Don't worry, be happy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...