20. huhtikuuta 2012

Sweet, Bad & Beautiful

Crazy Lixxin uusi albumi "Riot Avenue" ilmestyi tänään, 20. huhtikuuta 2012. Suomessa levyn julkaisuajankohta on ensi keskiviikkona (Suomessa levyjen julkaisu tapahtuu keskiviikkona, logistisista tai muista syistä voi olla toisin). Edellinen albumi "New Religion" ilmestyi vuonna 2010.



Pari kertaa levyn läpi kuunneltuani Spotifysta, nousi muutama mahtava viisu. En yleensäkään pidä balladeista tai hiljaisista kappaleista. Tykkään tanssia, hyppiä ja riehua.

Laitoin jokaisesta kappaleesta linkit Youtubeen, ettei jokaista tarvitse itse etsiä erikseen. Henkilökohtaiset suosikkini levyllä on merkitty tähdellä *.

1. Whiskey Tango Foxtrot
2. Young Blood *
3. Riot Avenue
4. Fire It Up
5. Downtown
6. In The Night *
7. Church of Rock
8. Heatseeker *
9. Sweet, Bad & Beautiful *
10. Be Gone *
11. Only the Dead Know

:: Tajunnanvirtaa ::

En osaa arvioida levyjä, artisteja tai ylipäätään musiikkia kovinkaan hyvin. Se joko iskee tai sitten ei. Juttelimme kämppikseni kanssa eilen englannin tunnilla tehtävän pohjalta bändeistä, joita kuuntelimme teini-ikäisenä.

Teininä sitä ajatteli: "Sen täytyy olla tätä tiettyä tyylilajia". Ei voinut mainitakaan kuuntelevansa esim. Britney Spearsia. Piti olla genre-uskollinen. Nyt uskallan rehellisesti myöntää tykkääväni mm. Eminemistä. Arkistoista löytyy uppo-outojakin artisteja, jotka olen löytänyt puolivahingossa.

Hyviä kappaleita löytyy myös Gwen Stefanilta, Pinkiltä, jopa Jenni Vartiaiselta. Vartiainen on mielestäni kovin naisartisti Suomessa. Paula Koivuniemet ja Kaija Koot painii ihan eri sarjassa.

Ei siis ole hävettävää kuunnella hyviä biisejä ja artisteja. Vaikka kuuntelisit Fröbelin Palikoita niin SO WHAT mitä muut sanoo. Jos haluat kuunnella samoja mitä kaverikin, se on oma valintasi. Musiikkimaku on jokaisella henkilökohtainen. Voit tuputtaa hevarille rap-musiikkia ihan rauhassa, ei se siitä miksikään muutu.

4 kommenttia:

  1. itsehän siis dissaat julkisesti Recless lovea teini-poppina vaikka fanitatkin sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dissaan julkisesti Rec(K)less Lovea? Tiedän sanovani asioita, joita en oikeasti tarkoita, mutta monet jotka minut tuntevat kyllä ymmärtävät etten ole tosissani.

      Poista
  2. tai sitten häpeät ja sulaudut massaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, mutta miksi häpeäisin bändiä jota olen fanittanut jo yli 7 vuotta? Teini-ikäisenä ajatusmaailma ja musiikkimaku oli suppeampi ja saatoin hävetä joitain kuuntelemiani bändejä (joista ei kavereille kerrottu). Niihin ei todellakaan lukeutunut Reckless Love. Et ehkä ymmärrä, mitä yritän tällä blogimerkinnälläni hakea tai ehkä olet vielä liian nuori ymmärtämään.

      Poista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...