28. huhtikuuta 2012

DIYM

On mukava olla taas kotona. Bussimatka Jyväskylästä Kuopioon meni nukkuessa napit korvilla. Matkat menee usein joko nukkuessa tai musiikkia kuunnellessa, ellen ole itse kuskina. Veli tuli hakemaan "uudella" punaisella Toyota Celicalla. Mikän unelma edellisen "amisjumputusauto" Nissan 200sx:n jälkeen. Mutta autokeskustelut sikseen...

Tulin vapuksi kotiin. Äiti lupautui tekemään munkkeja ja simaa. Tämä ja huominen päivä menee lähinnä löhöillessä ja saunoessa. Viime vappu meni Helsingissä melkoisissa maisteissa. Huh huh. Outoa ajatella, että kohta on kesä. Lumet on pian tipotiessään eikä lämpötilakaan ole enää hyytävä.

Kesälle onkin paljon ohjelmaa. Olen festarihommissa mm. Riihimäellä ja Kuopiossa. Lisäksi tehdään äitin kanssa reissu Turun keskiaikaisille markkinoille. Kaupunki, jossa en ole koskaan aiemmin käynyt. Ainoastaan satamassa.

Ei myöskään pidä unohtaa Rockin' Hellsinkiä. Näen ensimmäistä kertaa jonkun OIKEASTI ison bändin: Mötley Crüen. Ostin lipun lähinnä lämppäreiden; Hardcore Superstarsin ja Crashdïetin takia. :)

Palataanpas tähän päivään ja tuleviin keikkoihin...

Maanantaina voisin harkita meneväni kiertämään kirpputoreja viimeisillä rahoillani. Tosin voisin säästää ne illaksi. Henkassa keikalla: Omniversum, Cold Cold Ground ja Black Light Discipline. Cold Cold Ground on tuttu ilmestys, muita en ole nähnyt aiemmin.

Kuva: www.coldcoldground.com



En malta odottaa ensi viikonloppua. Entwinen keikka Kuopion Henry's Pubissa ja Jyväskylän Pub Katseessa. Kaksi iltaa mahtavassa seurassa. :)

Tutustuin Entwineen Kuopiorockissa vuonna 2005. Muistan selailleeni festivaalin nettisivuja ja tulevia esiintyjiä. Kävin kuuntelemassa musiikkia ja ihastuin heti. Festarikeikasta lähtien olen seurannut bändiä aktiivisesti ja keikkoja on tullut nähtyä monta. Näin Entwinen viimeksi Henkassa viime heinäkuussa.


1 kommentti:

  1. Hienoo, et joku muukin osti lipun Rokkihelsinkii lämppäreiden takia, kaikki hehkuttaa vaa mötiköitä! Jee!

    - Annina

    VastaaPoista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...