6. huhtikuuta 2012

A Different Kind Of Truth

Nyt moni varmaan yllättyy kun sanon, etten ole hirveä kasarifani. Tavallaan olen, mutten hirveästi kuuntele sen aikakauden bändejä. En ole muutenkaan perehtynyt koko 80-lukuun. Olen enemmän uudempien bändien perään. Vaikutteita he ovat tottakai ottaneet aiemmilta vuosikymmeniltä. Jos "vanhasta" musiikista puhutaan niin Led Zeppelin ja Van Halen ovat todella kovia nimiä. Niitä luukutan ihan mielelläni.

Kuva: myspace.com

En ole oikein koskaan kunnolla innostunut Hanoi Rocksista, Mötley Crüesta tai Guns N' Rosesista. Onhan heillä hyviä biisejä, ei siinä mitään. Oli aikakausia jolloin kuuntelin paljon mm. KISSiä, The Ramonesia yms. Nirvanaakin pyöri soittimessa jonkin verran.

Nämä ruotsalaiset bändit ovat vallanneet soittolistani: Babylon Bombs, Crazy Lixx, Dynazty, Hardcore Superstar, H.E.A.T, Hell N' Diesel, Pompei Nights, The Poodles.

Nykyään vähemmän kuunneltuja ovat CRASHDÏET, Gemini Five, Maryslim, Violent Divine...

Englannista tulee myös mahtavia bändejä. Olen ystävystynyt esimerkiksi New Generation Superstarsin jäsenien kanssa. Tapasin heidät ensimmäisen kerran Trash Fest -nimisessä tapahtumassa vuonna 2009.

Muut maininnanarvoiset brittibändit ovat: Jettblack, theFALLEN.

Jos suomalaisista bändeistä puhutaan, olen aina pitänyt pienistä, ns. vähemmän tunnetuista bändeistä. Damian Cullen Band, Dirty Dealers, Hellcity Punks, Scene D' Chryme, The Riot Soul, Vanity Ink... Monet näiden bändien muusikoista ovat tuttuja jo vuosien takaa.

Onhan se kiva tietysti, että keikalla on porukkaa, mutta on mukavampi jutella bändin jäsenille, kun hirveä fanilauma ei pyöri heidän ympärillään. T'äytyy kuitenkin muistaa, että se on osa kokonaisuutta. Ilman faneja ei olisi bändiä ja ilman bändiä ei olisi faneja. :)

PS: Pakko myöntää, että veri vetää kaikesta huolimatta tukkahevin suuntaan, vaikka vakaasti yritän muuta väittää. Joskin se tässä tapauksessa on uudempaa ja tuoreempaa. (Reckless Love, Steel Panther etc.)

Ostoslistalla olevat levyt:

Crazy Lixx - Riot Avenue (Ilmestyy Suomessa 25. huhtikuuta 2012)
H.E.A.T - Address The Nation (Ilmestyi maaliskuussa 2012)
Jettblack - Raining Rock (Ilmestyy kesäkuussa 2012)
theFALLEN - Bury Your Demons (Ilmestyy toukokuussa 2012)
Van Halen - A Different Kind Of Truth (Ilmestyi helmikuussa 2012)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...