19. heinäkuuta 2011

Another round in the city

Äitillä oli lääkäriaika aamusta joten lähdettiin puoli 10 aikaan kaupunkiin. Se oli peräti viiden tunnin reissu se.  Kävin Äxässä nappaamassa kesäkatalogin ihan huvin vuoksi :) Kirpputoreiltiin myös tänään. Siitä sain idean uuteen juttusarjaan "Second Hand Shopping". Onhan se vähän käytetty idea, mutta niin ovat kirpputoritavaratkin :D

Tykkään kierrellä kirpputoreja. Tänään tuli mieleeni eräs asia... Ihmiset kirmaavat hulluna tarjousten perässä ja alennusmyynneissä "Voi kuinka on halpaa, minäpä ostan..." Huoh. Olen oppinut, että jos tavara, vaate tai mikä tahansa muu kulutushyödyke ei miellytä heti kun olen sen nähnyt, en osta sitä. Sama pätee myös kirpputorilöytöihin. Käyn harvemmin tavarataloissa yms.

Mietin tarkkaan ennen kuin ostan. Jos se ei sillä hetkellä miellytä, ei sitä kannata ostaa. Loppujen lopuksi se päätyisi lojumaan kaapin pohjalle. Ei ole mitään järkeä tuhlata rahojaan turhaan.

Tältä reissulta mukaani tarttuivat:

Pieni käsilaukku
Seeprakuosinen toppi
Musta trikoobolero

Rockhenkinen toppi
Kävimme vielä taidetorilla ihastelemassa taiteilijoiden omia tuotoksia. Väänsin korupajassa itselleni kolikosta kaulakorun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...