8. elokuuta 2011

New life

Elokuu on jo hyvässä vauhdissa ja ihmiset pääsevät/joutuvat takaisin koulun penkeille. Tai töihin... Joillakin on lomat vielä pitämättä. Itselläni alkaa koulu vasta 29. elokuuta. Sitä ennen on vielä paljon tekemistä. Täytyy käydä läpi tavaroita ja vaatteita muuttoa varten. Pian alkaa siis prinsessan itsenäinen elämä. Muutan Suolahteen, Äänekoskelle. Ei vielä ainakaan jännitä :)

Odotan "rokkikoulua" innolla. Kun hyväksymiskirje Keski-Suomen Opistoon tuli, halusin lähteä sinne välittömästi. On mahtavaa aloittaa ns. uusi elämä uudessa ympäristössä, uusien ihmisten kanssa, täysin poissa vanhempien holhouksesta. Vaikka asuntola-asuminen on minulle uutta, luulen, että tulen hyvin toimeen muiden asukkaiden kanssa. Olenhan hyvin sosiaalinen persoona :)

Huomenna lähden veljeni kanssa käymään opistolla ja käyn Jyväskylässä moikkaamassa Henriä.

"Last call for alcohol..."

Päätin toissaviikolla lopettaa alkoholin käytön. Olen tänä kesänä juhlinut vähän liikaakiin. Oli se sitten ansaittua tai ei, se oli ehkä tähän astisen elämäni parhain päätös. Saa nähdä kuinka pitkälle se kantaa.

Pitää keksiä joku järkevämpi vapaa-ajan harrastus. Tanssi tai nyrkkeily? En ole juuri kuntoillut viime vuosina. En edes pyöräile tai ui kovin aktiivisesti. Kenties, kun pääsen kiinni itsenäiseen elämään, alkaa kuntokuuri. Otan rullaluistimet esiin, kunnostan pyörän... Opistolla on kuulemma oma kuntosalikin!

Jännittävää syksyn alkua immeiset ;)


1 kommentti:

  1. Mä en tiiäkkö missää vaihees tajunnu et sun uus koulu o äänekoskella.. Tuttu mesta.. mun ja spiha-mikon suku o osittai siel, ei tosin oo tullu käytyy vuosii..

    Ja good luck toho toiseen. Varmaa olis ihan hyvä täs itsekullakin.. No ehk se Savonlinna taas hoitaa tehtävänsä ja oon abso ees siel :D

    VastaaPoista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...