3. heinäkuuta 2011

Rock 'N' Roll is The Devil's Music

Tällä viikolla kuulin brittiläiseltä kaveriltani, että Reckless Lovella on keikka Lontoossa 26. marraskuuta. Piti ottaa pari syvää henkäystä, ennen kuin käsitin asian :D

Myöhemmin viikolla ilmoitetut keikkapäivämäärät:

26th November, O2 Islington, London
27th November, The Basement Rock City, Nottingham
28th November, Academy, Newcastle
30th November, Cathouse, Glasgow
1st December, Limelight, Belfast
2nd December, Whelans, Dublin
3rd December, Hard Rock Hell Festival, Prestatyn

Teen kaikkeni, että pääsen Lontoon keikalle. Nottingham olisi myös mukava nähdä. Olemme suunnitelleet jo kauan, että kun bändi tulee Englantiin, menemme yhdessä keikalle. Voin jo silmissäni nähdä mitä se tulee olemaan. :D

Muuta viikolla tapahtunutta...

Tiistaina meinasin hermostua Kelalle... Mutta kaikki selvini, kun menin keskiviikkona käymään toimistossa. Kävin myös maistraatissa ja pankissa, kun olin kadottanut uuden pankkikorttini tunnusluvun :D Asioiden hoidon jälkeen shoppailin kauneus- ja hygieniatuotteita Sokoksen lahjakortilla. Värjäsin seuraavana päivänä tukkani :)


Sain hyväksymiskirjeen Keski-Suomen Opistoon "RokkiBreikki" -linjalle ;) Opisto sijaitsee Suolahdessa, joka on Google Mapsin mukaan vajaan 50 km:n päässä Jyväskylästä. Eikä sinne kulje muut kun linja-autot. No, eipä tuosta haittaa ole.

Kyllä sosiaalinen media on kummallinen paikka. Löysin "uuden" bändin nimeltä Chrome Division. Bändin riveissä soittaa Dimmu Borgirista tuttu Shagrath. Itse en DB:stä juuri välitä, mutta CD:n meininki iski kuin tulinen nuoli. Bändin tuorein ja kolmas levy "3rd Round Knockout" ilmestyi kesäkuun alkupuolella. Kun saan rahaa, hommaan ne kaikki :)

Kuopio Wine Festival 2011

Perjantaina alkoi vuosittaiset viinijuhlat Kuopion Matkustajasatamassa. En ole ikinä siellä vieraillut vaikka olen koko ikäni täällä asunut. En juuri perusta viineistä, mutta tänä vuonna täytyy mestat nähdä. Ja vain koska huomenna lavalle astelee Reckless Love. Myöhemmin illalla soittaa Francine ja Kotiteollisuus. Saa nähdä jäämmekö ihan iltaan asti.

Ennen keikkaa käyn Marian kanssa uimassa Väinölänniemellä, jos on hyvä sää. On luvannut sen viilentyvän. Toivottavasti ei kuitenkaan sada.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...