16. heinäkuuta 2011

Save Your Sins

:: Harry Potter ::

En osaa kirjoittaa arvosteluja, mutta yritän kuitenkin...

Harry Potter -sarjan kaksi ensimmäistä elokuvaa The Philosopher's Stone ja The Chamber of Secrets olivat aika laimeita, johtuen ehkä siitä, että näyttelijät olivat niin nuoria. Elokuvasaaga parani loppua kohden. 

Viimeinen elokuva The Deathly Hallows osat 1 & 2 olivat sarjan parhaimmistoa. Tosin jälkimmäisen osan viimeinen kohtaus olisi voitu jättää pois, vaikka olihan se hauska. Elokuvan nähneet tietävät :D Tuli vieräytettyä pari kyyneltäkin.

Olen lukenut kirjat neljänteen osaan saakka. Kiinnostus lukemiseen kuitenkin lopahti enkä ole jaksanut koskea myöhempiin osiin. Pidän kuitenkin fantasiakertomuksista ja elokuvista.

:: Entwine ::

Entwine on parin viime vuoden aikana heittänyt keikkaa vain harvakseltaan. Viime vuonna bändi julkaisi kokoelman Rough n' Stripped. Kaksi levyinen albumi sisältää vanhojen biisien lisäksi kaksi ennen julkaisematonta kappaletta: "Save Your Sins" ja "Another Life".

Näin Entwinen ensimmäisen kerran Kuopiorockissa vuonna 2005. Siitä lähtien olen ollut kyseisen bändin fani.

Viime keikasta oli vuosi aikaa. Entwine soitti Kuopion Henry's Pubissa 15.7.2011. Keikan alettua säikähdimme, kun Jaanin päästä alkoi vuotaa verta. Oli kolauttanut sen lavan takana olevaan oviaukon yläosaan. Veti kuitenkin keikan satasella, välillä otsaa pyyhkien.

Mika kiipeili pitkin aitaa ja työnsi mikkiä yleisöön. Huusin Mikalle: "Nouse vanha äijä!". Mika kysyi: "Kuka ton sano?". "MINÄ!" kuului eturivistä. Laulaja katsoi minuun, nauroi ja tuli kättelemään :D

Keikan jälkeen oli mukava jutella jätkien kanssa pitkästä aikaa. Heitettiin läppää hiusrajan pakenemisesta ja dementoitumisesta.

Törmäsin muutamaan vanhaan tuttuunkin illan aikana. Oli hauskaa. Kiitoksia mukana olleille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...