8. heinäkuuta 2011

Sweet Dreams

Nyt oli sen verran kummallinen ja pitkä uni, että pakko laittaa...

...

Näin unta et Reckless Love soitti jossain metsässä, järven rannassa isossa teltassa. Olin kivunnut lavan eteen kun muut jäivät turva-aidan toiselle puolelle. Yksi muija seurasi perässä ja yritti ottaa kontaktia minuun, mutta en halunnut jutella. Huusin hänelle vihaisesti, että menee toiselle puolelle. Olin ilmeisesti hieman humalassakin :D

Oli pimeää, mutta huomasin Jallen seisovan basson kanssa edessäni. Yhtäkkiä se hävisi, mutta tuli pian takaisin kädessään jotain.  "Saanko nämä oikeasti?" Luulin antaneeni toisen Anelle, mutta tämä tulikin lavalle asti katsomaan mitä olin saanut. Hot -singlejä :D Olli dissasi minua, kun en jaksanut huutaa. Pepe näytti kieltä ja sanoi monta kertaa ihanaksi.

Bändi oli ehtinyt soittaa puoli tuntia, kun he keskeyttivät. Heti sen jälkeen alkoi sataa ja teltta vuotamaan. Säikähdin, koska vettä alkoi valumaan poikien soittokamojen päälle. Huusimme järjestyksenvalvojia apuun: "Teltta vuotaa, teltta vuotaa!" Yritin laittaa hädissäni Pepelle viestiä: "Teidän kamat kastuu, tulkaa äkkiä".

Kohtauksen jälkeen lähes kaikki eturivin tytöt kiipesivät aidan yli luokseni. Jäimme odottamaan, jos bändi tulisi takaisin. Saimme lämmintä juotavaa koska olimme läpimärkiä.

Huomasin kauempana rannassa käyskentelevän karhun. Se näytti sirkuskarhulta, koska sillä oli päällään ihmeelliset vaatteet. Lisäksi kouluttaja näytti olevan myös mukana. Karhu lähestyi meitä ja minua alkoi pelottamaan. Se oli kuulemma ihan kiltti mutta murisi meille pahasti ja yritti ottaa tytöistä kiinni. Onneksi kouluttaja repi sen äkkiä pois. Uni päättyi kun karhu ja kouluttaja kävelivät pois paikalta. Bändi ei koskaan tullut takaisin lavalle...

...

Starring: Mirva, Annette, Venla, Anna... Muita kasvoja en sitten muistakaan :) Varmaan jotain random Reckless-faneja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...