30. kesäkuuta 2012

Summer love

Kaksiviikkoinen "lack-of-postaus" on ohitse. On ollut hirveästi tekemistä ja säätämistä. Toissaviikolla sain tiedon, että pääsin Outokumpuun opiskelemaan. Se oli ainut hakutoiveeni, kun en muualle halunnut. Vaihtoehtona olisi ollut Radio ja TV Tampereen tai Helsingin Amk:ssa, mutta se lopulta jäi pois laskuista Outokummun tutustumiskäynnin ansiosta. :) Olen siis onnellinen kaikin puolin.

Avaan tässä hieman mysteeriboxia, vaikka en yksityiselämästä erityisemmin viitsi puhua (mistähän tässä blogissa sitten kirjoitan. No mutta...). Tiistaina tuli kuukausi siitä kun tapasin erään erityisen mukavan herrasmiehen. Sen jälkeen ollaan tapailtu muutamia kertoja ja nyt olemme yhdessä. Kolmen vuoden taistelun jälkeen löysin rakkauden.

Juhannus oli ja meni mukavasti kotona. Vieläpä selvinpäin. En muista lainkaan missä vietin Juhannuksen viime vuonna. Hmm... Ryyppäsin viimeksi vappuna, jos ei lasketa Kaisaniemen muutamaa senttiä minttuviinaa sekä valkoviinipulloa, jonka join 17 tunnin jonotuksen aikana, tuloksena 0,7% alkoholia veressä.

Mitäs vielä... Joo, ensi keskiviikkona lähden katsomaan yhdessä tulevan kämppikseni kanssa asuntoa Outokummusta, 3h ja tupakeittiö. Mahtavan näköinen ja kokoinen kolmelle ihmiselle. Toivottavasti tärppää. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...