3. heinäkuuta 2012

Reckless Story: Untitled


Sain joululahjaksi vihdoin digikameran. Sitä oli odotettu, kuten myös tammikuuta. 

20.1.2006 – Henry’s Pub, Kuopio

Pojilla oli jälleen keikka Henkassa ja jotkut erittäin älykkäät ihmiset olivat tulleet pihalle palelemaan. Pakkasta oli ainakin -25’C, ellei enemmän. Keikalle emme pääseet edelleenkään.

Loppujen lopuksi Olli käski meitä menemään kotiin tai johonkin lämpimään, ettei tulla kipeiksi ja päästään katsomaan seuraavaa keikkaa.

27.1.2006 – Työnkulma, Kuopio

Vuorossa Popcity-vuoden päätösjuhla. Tapahtumassa soitti seuraavat paikalliset bändit: Blow, SVAT, Hampaat Suussa, Rainbowcrash sekä Reckless Love. Tulimme taas ajoissa jonottamaan. Siinä pojat roudasivat innoissaan. Kuinka ollakaan halusin osallistua: ”Saanko mäkin?” kysyin Pepeltä. Pepe: ”No kanna sä toi vahvistin.” Vastasin: ”No en mä sit.”, ja nauroin.



Vuorossa oli sitten keikka. Katsoin kännykän kelloa ja se oli yli puolen yön. Isä oli jo kaupungissa odottamassa ja viestitteli: ”Alahan tyttö tulla jo”, viestittelin takaisin: ”En voi kun keikka vasta alkoi.” Keikka oli huvittava, mitä viimeiseen kappaleeseen tuli. Kaikki illan bändit nousivat lavalle riehumaan.

Keikan jälkeen oli vuorossa perinteiset kuvat ja muuta höpinää kunnes meidät ajettiin pois salista. Otin takkini narikasta, juoksin äkkiä autoon ja kotiin nukkumaan. Isä joutui odottamaan minua yli tunnin, mutta onneksi odotti. Seuraavat pari viikkoa keikasta olin ihan hurmiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...