5. kesäkuuta 2012

Yhtä juhlaa

Kesäkuu startattiin Reckless Loven keikalla Pieksämäen Savonsolmussa. Lähdimme matkaan Annan, Venlan ja Henrin kanssa illalla kahdeksan aikoihin. Matka tuntui todella pitkältä... Perille saavuimme kymmenen jälkeen. Paula ja Saija saapuivat jonkun ajan päästä luoksemme.

Keikan piti alkaa tietomme mukaan klo 23, mutta odottelimme tunnin pidempään. Vihdoin ja viimein holtittomat apinat kömpivät lavalle ja aloittivat rokkishown. Taas tuli hypittyä ja huudettua kuin viimeistä päivää ja työnnettyä ilkeästi takaa työntäviä humalaisia ihmisiä. Eturivi on siitä huono paikka.

Olin tehnyt Pepelle viimeviikkoisen syntymäpäivän kunniaksi kortin ja perinteitä kunnioittaen ostanut Pepe-lakuja. En saanut mahdollisuutta antaa niitä sille itse, vaan annoin ne Paulalle toimitettavaksi, kun olimme lähdössä. Keikan jälkeen ostin hienon laukun. Olisin halunnut ostaa myös hupparin, mutta se jääköön myöhemmäksi.

Viime viikonloppuna oli siis Venlan ja Henrin ylioppilasjuhlat. Tuli tavattua melkoinen määrä sukulaisia, myös ruokaa tuli syötyä paljon. Hyvää oli :) Sunnuntaina Henrin juhlien jälkeen lähdin Jyväskylään. Ilta meni liian nopeasti ihanassa seurassa. Lähdin Jyväskylästä kotiin vasta myöhään yöllä.

:: Helsinkiin ::

Fiilistelin uutta Jettblackia ja yritän valmistautua Helsingin reissuun. Huomenna olisi lähtö joskus iltapäivästä. Torstaina on suurtakin suurempi Mötley Crüen keikka. En ole koskaan aiemmin käynyt isossa konsertissa. Tässä esimakua tulevasta:


Pitäkää ihmiset toisistanne huoli isossa tapahtumassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...