3. maaliskuuta 2011

Viimeistä viedään

On se hieno tunne, kun ei tarvitse seuraavana päivänä mennä kouluun. Eikä enää ikinä!!!

Tänään oli siis viimeinen epävirallisen virallinen koulupäivä ennen hiihtolomaa. Loman jälkeen aloitan työharjoittelun Helsingin Levykauppa X:ssä. Ei tarvitse kahteen ja puoleen kuukauteen tuijotella opettajien naamoja, stressaantua kasaantuvista koulutehtävistä tai valittaa kipeistä hartioista. Tosin on töissäkin välillä raskasta, en sitä kiellä. Mutta on se mielekkäämpää kun istua koulun penkillä hyvin epäergonomisessa asennossa.

Tässä olen yrittänyt myös etsiä valo- ja äänikursseja, joita voisin mahdollisesti suorittaa työharjoittelun ohella. Olisi siitä hyötyä sitten tulevaisuudessa. Harmittaa kun en yläasteella ottanut sitä valinnaisaineeksi. Haluaisin kurssille, koska tykkään tehdä kaikenlaista, mikä liittyy esim. tapahtuman järjestämiseen, keikkamyyntiin tai ylipäätään musiikkibisnekseen. En minä turhaan ole "Speed Princess".

Muihin aiheisiin...

Loma ei jää pelkäksi lomailuksi. Siivoan huoneeni perusteellisesti ennen lähtöä. Suunnittelen ja teen itselleni valmistujaismekon. Kun lähden reissuun viikon päästä, tavaroita on ja tulee olemaan paljon. Onneksi lähdetään koko perheen voimin, ei tarvitse junassa raahata. Voisin tehdä listan mukaan otettavista tavaroista, ettei mitään vaan unohtuisi. Ja jos unohtuu jotain, sitä ei tarvita ;)

PS: Olen bassonraiskaaja!

Loman kunniaksi päivän biisiksi valitsin:


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...