28. maaliskuuta 2011

Viikko 3

Kolmas viikko lähti käyntiin vähän liiankin hyvin. Olen sopeutunut porukkaan nopeasti ja meininki on "Let's go!". Muutenkin epätavallinen maanantai. Ehkä se johtuu lähestyvästä viikonlopusta ;)

Olimme perjantaina 18.3. kaveriporukan kanssa katsomassa Nakedia Bäkkärillä. Tequilaa ja kondomeita! Löysin itseni Bäkkärin takahuoneesta... Ilta meni mukavasti. Ilman kyyneleitä ja mustelmia :)

Viime viikolla tapahtui vaikka mitä mukavaa:


Alkuviikko


Töiden jälkeen kävimme Iran kanssa parille. Pyörähdettiin Henkassa ja Bäkkärillä. Tuli puhdistettua ilmaa. Tiistain työpäivää piristi Miki ja Annabella :)


von Hertzen Brothers

von Hertzen Brothersin jäsenet tulivat keskiviikkona klo 10 aikaan Äxään roudaamaan ja heittämään parin tunnin soundcheckit. Hauskoja tyyppejä... Ja komeita ;) En voinut jäädä katsomaan

Michael Monroe

Torstaina oli vuorossa Michael Monroen minikeikka Äxässä. . En ole koskaan fanittanut Hanoi Rocksia tai Michael Monroeta, mikä on tietenkin melko outoa, mutta päivällä minua alkoi jännittää bändin tapaaminen. Porukkaa oli kaupassa tungokseen asti. Jonotimme keikan jälkeen nimmareita ja kuvia vähän päälle tunti.


Pedro oli hyvällä tuulella ja lahjoitti tällaisen merkin :)

"Hellcity 13" bändin levy lähti edulliseen hintaan :)

Kello oli 19.30. Äxä oli jo ehtinyt mennä kiinni, kun pääsimme lähtemään. Seurueemme mieshenkilö oli puhelimessa ja kertoi, että Kuopiossa Kallansilloilla oli tapahtunut mittava ketjukolari. Tässä lisää: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/kolari-haittaa-liikennett%C3%A4-kallansilloilla/657914

Hyppäsin bussiin ja kun olin melkein perillä, onnistuin jäämään pois liian aikaisin. Omasta typerästä mokasta vittuuntuneena kävelin pikavauhtia noin 2 kilometriä. No, tulipahan iltalenkkiä tehtyä samalla.

Perjantai

Misty pyörähti levykaupoilla. Töiden jälkeen kämpille päästyäni tuli katsottua pari "Vääpeli Körmyä", tosin huomasin nukahtaneeni toisen elokuvan aikana. Lauantaina keksin katsoa "Sex and The City 2" elokuvan. Ei niin hyvä kuin ensimmäinen, mutta sai silti prinsessan kyyneliin.

Tuli värjättyä hiuksetkin

Loppuviikolla seikkaillaan TRASH FESTEILLÄ ;) Wait to see!

Etkot keskiviikkona Semifinalissa alkaen klo 20 - liput 6 €
Esiintymässä: Trash Gallery, Crystal Rain & Night By Night. Showtime klo 21:00.

1 kommentti:

  1. HAA ! Siis tiedätkö kelasin että näytti ihan sulta siellä Äxässä, mutta sit aloin epäillä tunnistamiskykyäni enkä tullu sanomaan mitään :'D

    VastaaPoista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...