1. maaliskuuta 2011

Tourdiary pt. 1

Tässä juttusarjassa "vauhtirinsessa" aka Speed Princess käsittelee seikkailuja musamaailman ytimessä, mm. keikoilla ja festareilla. :)

ROADTRIP TO HELL!!!

Kuopio-Tampere 25.2.2011

Perjantaina koulun jälkeen lähdin rautatieasemalle odottamaan junaa. Siinä ilokseni kuulin junan lähtevän jälleen aikataulusta myöhässä. Ennen Pieksämäkeä ei ollut ongelmia, mutta vaihdettuani junaa kuljettaja kuuluttaa: "Lähtö myöhästyy vielä n. 15 minuuttia teknisen vian vuoksi". Olen jo tottunut myöhästeleviin juniin. Milloin mitäkin vikoja... Juna saapui Tampereelle vajaan tunnin myöhässä. Ei kait siinä :)

Ilta Tampereella

Päästyäni perille, kävelin kasseineni Hämeenpuistikkoon missä odotti Mimmu, Jossu ja Mimmun serkku. Tuli katsottua pari jaksoa Simpsoneita ennen keikkaa.

Matkasimme kera karhukoplan Sputnikiin ja siellä odotti Vanity Inkin hurmurit & Manzanan muusikot. Oli villi meno taas. Keikkojen jälkeen karhukoplan muut jäsenet lähtivät Hällään mutta minä jäin Sputnikiin. Tovin roudauksen jälkeen menimme siitä sitten jatkoille ja kello oli jo lähemmäs seitsemän aamulla ennen kuin pääsimme nukkumaan...

Kiitokset kaikille yöllisistä jameista :)

Kohti Härmää 26.2.2011

Ehdittiin nukkua joku kolme-neljä tuntia ennen kun kello pärähti soimaan. Klo 11 piti näet olla jo menossa kera Ikaalisten keikkamyyjien (Touko, Petri, Jari "Hämppy" ja Aliisa).

Lähdin kävelemään Nekalasta 2 km kohti keskustaan. Tuuli pirun lujaa. Meinasi matkalla tulla itkukin, oli niin vietävän paha olo jostain kumman syystä (:D). Pääsin Hämeenpuistoon josta keräsin kamani. Pahaa oloa helpottaakseni päätin halata pönttöä siinä sivussa.

Enhän minä ehtinyt/jaksanut asemalle enää kävellä, vaan otin puhelimen kauniiseen käteen ja pirautin Petrille. "Mulla on vähän heikko happi niin voitko ottaa mut kyytiin täältä?".

Tä? Ni? Nii!

Matkalla pysähdyimme kaupassa ostamassa hieman "eineksiä" ettei suu kuiva. Toinen pysähdys oli Jyystöportissa (=Juustoportti). Hieno paikka.

Saavuimme vihdoin Powerparkiin ja siitä mitä pikimmiten menimme syömään. Herkkupöytä oli katettu. Itse en tosin jaksanut syödä paljoa, vaikka kuinka olisi mieli tehnyt.

Näimme vilauksen Aira Samulinista! Harmi, ettei ehditty hänen juttusilleen. Missattiin myös Airan luento, koska ohjelmaa oli aikaistettu.

Menimme ruokailun jälkeen sisään halliin ja vastassa oli Powerparkin isäntä Mikko Kiviluoma. Yleisöä ei ollut mitenkään kiitettävästi. Suurin osa poistui Jani Sievisen luennon jälkeen. Muutama jäi vielä tanssimaan. Onneksi Mikko kutsui meidät 5D teatteriin. Se piristi iltaa. Meno oli niin hurja, että vedet valui silmistä.

Loppuilta kului TV:n ääressä jallukolan voimalla Putousta ja Emma-gaalaa katsoen. Eräs matkamies ehti sammuakin välillä. :D

Aika hauska päivä...

Sunnuntaina 27.2.2011 ystävykset Mimi ja Kuku viihdyttivät yleisöä soittamalla lokkenlollia. Vaaleanpunainen hilloveltto käärmekin osallistui esitykseen. Muistittehan laittaa älykermavaahtoa päähänne?
Paska reissu mutta tulipahan tehtyä

Paluumatka Alahärmästä takaisin Tampereelle kului humpan ja muiden hittibiisien tahdissa. Pysähdyimme myös Jyystöportissa.

Vihdoin ja viimein keikkapaku heitti väsyneen prinsessan Hämeenpuiston bitchstopille. Kävelin samaan paikkaan yöksi. Piti katsoa Oscar-gaalakin mutta uni voitti.

Maanantain junamatka takaisin Kuopioon kului pitkälti nukkuessa.

Yhteenveto
Oli kaikinpuolin mukava reissu, yleisöä tosin olisi voinut olla enemmän. Nyt ainakin tietää, missä olisi kehitettävää.

Ps: Apukalyptikan ja Paskar Oskarin Hillovelttouskiertue starttaa joskus... Lisäksi näkymätön pianisti (joka oli välillä näkyvä) lupasi soittaa ukulelea (toivottavasti se on vielä ehjä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...