8. maaliskuuta 2011

Paljon tekemistä, niin vähän aikaa

Eilen käynnistyi sitten viimeinen viikko kotipuolessa. Tuntuu kuin olisi kokonaan muuttamassa pois. Tai ainakin äidistä tuntuu siltä. Sanoi pakanneensa matkaani vaikka mitä tarvikkeita, pesuainetta yms. On se 2,5 kuukautta kyllä pitkä aika olla poissa kotoa. Mutta onpahan pientä harjoitusta itsenäiseen elämään, molemmin puolin.

Olen tässä yrittänyt tehdä samaan aikaan valmistujaismekkoa, siivota huonetta ja pakata. Pitäisi tehdä asia kerrallaan, mutta aika ei riitä. Kaavat mekkoon piirsin eilen. Pitikin valita vaikea malli.

Asun koko työharjoittelun ajan Espoossa kummivanhempieni luona. Alakerta on lähes kokonaan käytössäni. Tosin saunatila ja uima-allas on yhteisessä käytössä. Pääsen ulkoiluttamaan koiriakin! Ahkua on ollutkin jo ikävä. Toivottavasti silläkin prinsessalla on ollut minua ikävä :) Ahku on Lapinporokoira, kaunis sellainen.

Isosiskonpuolikas (ihan kokonainen hän oikeasti on) tulee tänään käymään. Näemme seuraavan kerran vasta valmistujaisissa... Niistä tulikin mieleeni että kutsukortitkin pitäisi tehdä :D Hmm, no stress!

Päättäjäiset ovat TIISTAINA 31.5. Kuka idiootti on päättänyt valmistujaispäivän olevan keskellä viikkoa? Kukaan kauempaa tulevista vieraista tuskin pääsee keskellä viikkoa juhliin. Aion pitää juhlat kuitenkin samalla viikolla, mutta vasta viikonloppuna.

Valmistumme veljen kanssa samaan aikaan. Veli saa paperit autopuolelta. Jännää. Sekin on jännää, että olemme syntyneet samana päivänä. Tosin veljeni on 2 vuotta minua nuorempi. Ei uskoisi, ellei syntymätodistuksesta selviäisi. Kyllä, meillä on ihan biologiset vanhemmat. Minunhan piti syntyä oikeasti jouluaattona 1989, mutta synnyin kaksi viikkoa myöhässä. Se selittääkin, miksi minusta tuli tällainen :D

Maanantaina se sitten vihdoin alkaa. Olen odottanut tätä jo muutaman kuukauden. Se on minusta hienoa, ettei tarvitse ajatella omaa ulkonäköään. Kun ensimmäistä kertaa kävin Äxässä tapaamassa työpaikkaohjaajaani viime kuussa, kysyin lävistyksistä. Hän vain vastasi: "Mitä niistä?". Tunnen itseni alastomaksi ilman lävistyksiä. That's who I am and that's who I'm always gonna be.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...