10. elokuuta 2011

Gotta move on

Eilinen käynti Suolahdessa oli mahtava. Linjavastaava kävi esittelemässä paikat. Hienolta näytti. Asuntola ja huoneet oli melko pieniä, kahden hengen huoneita kylpyhuoneella. Varustukseen kuuluu myös tietenkin sängyt, työpöytä, vaatekaapit sekä pari avohyllyä seinällä. Huoneeseen saa onneksi itse tuoda lisää tavaroita parantamaan viihtyvyyttä. Aion roudata isot kasat julisteita >:) Toivottavasti tuleva "kämppikseni" on yhtä hullu kuin minä, en kestäis olla muuten.

Muuttopäivä on sunnuntaina 28. elokuuta. Ennen sitä käymme äitin kanssa hieman ostoksilla. Täytyy alkaa kirjoittelemaan listaa...

Kävimme eilen Henrin ja veljeni kanssa myös Seppälän suurkirpputorilla. Aikaa oli tunti ennen sulkeutumista, ehdimme kuitenkin kävellä koko hallin läpi. Nämä levykäiset tarttuivat mukaani:

Cliché - Twilight (2000)
Lovex - Divine Insanity (2007)
Rasmus - Hellofatester (1998)
Tämän hetkiseen mielentilaani kuuntelen yhtä teini-ikäni (kuulostan vanhalta) lempiyhtyettä, Hampaat Suussa. Toimii erityisesti vitutukseen. Kokeilkaa vaikka.

1 kommentti:

  1. Minä täällä hei. ::) Seuraan blogiasi ja haluan kirjoittaa omaani. Kunhan saisin siistimmän ulkoasun, en osaa koodata. :(

    VastaaPoista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...