26. heinäkuuta 2013

Epäjärjestelmällistyttämättömyydellensäkäänköhän

Pohdintaa & paasausta

Olen havainnut viimeaikoina itsessäni "uuden" piirteen. Perfektionismi. Täydellisyyden tavoittelu. Se ei ilmene vielä niin voimakkaana, mutta voi kaiketi pahentua vanhemmiten. Kummini on aivan samanlainen. Perheessä meistä ei kukaan muu piittaa järjestelmällisyydestä. Tai ainakaan niin paljon kuin meikäläinen.

Sain kiistan aikaiseksi, kun porukat aikoivat hankkia uuden CD-soittimen entisen tilalle, koska muutamat radiokanavat eivät meinaa kulua. Kiistan aihe oli soittimen sijainti; ikkunalauta! Ikkunalaudat ovat kukkia ja muita rehuja, ei elektroniikkaa varten. Ehdotin keittiön pöytää ja hyllyä, olohuonetta. Mikään ei kelvannut. Soittimelle ei vaan yksinkertaisesti ole virallista paikkaa huoneistossamme.

More than words :D

Muutan viikon päästä sunnuntaina ensimmäiseen omaan asuntoon Tuusniemellä. Huomaan ominaisuuden tulevan esille järjestellessäni muuttotavaroita. Verhojen ja mattojen valitseminen. Petivaatteiden värit. Mikään ei ole niin hirveää, kuin tyynyliinat, jotka eivät käy sävysävyyn pussilakanan kanssa :D

Organisointia, järjestelyä... Siisteys on kaiken A ja O. Tykkään kierrättää ja lajitella. Järkytyin, kun kuulin, ettei uudessa kämpässäni ole biojätteen keräyspistettä. Le katastrof!

Tottakai on hetkiä, jolloin ei vaan yksinkertaisesti jaksa. Tiskit jäävät tiskaamatta ja huoneen lattialla lojuu likaisia vaatteita. Mieluummin kuitenkin katselen siistiä kotia.

Translation:

One word; control freak. I'm becoming a perfectionist.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...