21. joulukuuta 2011

"HO HO HO"

Joulu on monelle rauhan aikaa. Minusta joulussa on paljon sekä hyvää, että huonoa. Vuosi vuodelta juhla tuntuu itselle entistä etäisemmältä. Olen nyt tehnyt listan plussista ja miinuksista.

+ PLUSSAT

Jouluruoka = Vaikka jouluruokaa pääsee/joutuu syömään monta päivää putkeen, on se vaan aina yhtä herkullista. Kinkku varsinkin :)

Lumi = Ilman lunta ei joulukaan tunnu joululle.

Lahjat =  Ei se antamisen ilo vaan että itse saa lahjoja, hirveä materialisti. Olen ehkä hieman itsekäs, mutta en ole moneen vuoteen ostanut kenellekään joululahjaa. En edes porukoilleni.

Joulukoristelu = Kuusi on OK, mutta jos tupa on täynnä koristeita, alkaa oksettaa. Liika on liikaa.

Lastenohjelmat = Joka vuosi pyrin heräämään ajoissa. Avaan TV:n ja katson yli puolen päivän lastenohjelmia. Varsinkin jouluiset piirretyt on mukavia. Myös "Joulupukin kuumalinja" täytyy katsoa.

- MIINUKSET

Joululaulut =
Niin tavarataloissa kuin kotonakin saa alituiseen kuunnella joululauluja. Ei siinä mitään pahaa mutta kun jokaikinen joulu korvat verestäen joutuu kuuntelemaan samoja viisuja. Myös joulukirkossa.

Sukulointi = En erityisesti pidä sukuloinnista eli vierailuista sukulaisten luona. Ylipäätään en ole sukurakas. Pari läheistä sukulaista on ihan siedettävä määrä. Perhe on tietenkin asia erikseen.

Jouluevankeliumi = Ei se tarina muutu siitä mihinkään. Eikä Jeesus voi syntyä joka vuosi uudelleen. Jo on kumma.

Mitä tästä voidaan päätellä. En ole jouluihminen mutta vietän silti tämänkin joulun perheeni parissa joulukirkkoineen päivineen. Perinteistä ei pääse mihinkään.

PS: Himojouluihmiset pitäkää mölyt mahassa >:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...