25. lokakuuta 2011

Everybody's got an animal inside

Syyslomalla tuli kyllä tuhlattua ihan liikaa rahaa erinäisiin juttuihin. Tiistain shoppailureissulla meni ainakin satanen. En oo ikinä käyttänyt niin paljon rahaa lyhyessä ajassa. Käytiin vielä veljen kanssa Raxissa syömässä. Nam.

Pari päivää meni chillaillessa kunnes perjantaina päätimme lähteä katsomaan Rowan Atkinsonin tähdittämän elokuvan Johnny English. Hauska Bond-parodia.

:: Reckless Love at Musiikkikeskus, Kuopio 22.10.2011 ::

Pari kuukautta on vierinyt siitä kun näin holtittomat apinat viime kerran. Kuopiorockissa. Jännitys oli valtava. Pääsimme sisälle saliin 17.45. Vartin päästä pojat hyppäsivät lavalle ja aloittivat eläimellisen show.

Hikihän siinä tuli. En meinannut pysyä paikoillani. Myös kyyneleet olivat herkässä "Born To Break Your Heart" kappaleen kohdalla.

Keikan jälkeen jonotimme nimmareita pitkään ja juttelin välistä Pepen äitin ja kavereideni kanssa. Makasimme lattialla, joimme kirkasta (vettä) ja nauroimme silmät päästämme tyhmille jutuille.

Nimmarit saatuamme lähdimme hotellille vähäksi aikaa. Kun tytöt lähtivät syömään, suuntasin yksin keskustan baareja kohti.

Ei enää ikinä Passioniin. Selvinpäin on järkyttävää jonottaa yhtä juomaa vartin hirveän musiikin soidessa taustalla. Ja sekin vielä, että jengiä baarissa oli lauantai-iltana ihan liian paljon. Venla ja Anna lähtivät ja prinsessa meni Aleen odottamaan paria herrasmiestä kaljatuopin.

Tuli nähtyä Resistorin hikiset sienibileet, miltei syksyn viimeiset terassikaljat Maljassa ja Henkan hilpeät baarin antimet. Illan paras juttu oli se, että löin vetoa. Ja voitin sen! Palkkiota odotellessa ;D

Lauantairiennot kestivät kahdeksaan. Pysyin edelleen miedoissa, mikä on huima saavutus. Kiitos illasta :)

Special thanks to: Venla, Venla, Paula, Saija, Anna, Nita, Ane... Öööö.. Liikaa tuttuja. Mutta kaikki joita en muistanut mainita, olette silti tärkeitä ;) Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...