19. helmikuuta 2011

Selvästi hyvä päivä

On se vaan kiva kun jotkut biisit vaan jää repeatina tuonne alitajuntaan... Tuota kuunnellessa tekisi mieli vetää lärvit.
Petri Nygård - Selvä Päivä feat. Lord Est
Mutta asiaan...

Illalla oli luvassa Reckless Loven keikka Kuopion Armaksessa. Voi hyvä luoja. Armaksen yleinen ilme ja asiakaspalvelu oli kohdallaan, jopa vessat. Mutta musiikki... Ysärihittejä ja muuta kuraa. Melkein oksensin verta. Koskaan aiemmin en ole käynyt, enkä toista kertaa mene. Ainakaan selvinpäin.


Näin Reckless Loven ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Se bändi osaa kyllä yllättää joka kerta. Minulla oli myös mukana upouusi kamera, jonka nimesin uutena vuonna "Mikiksi". Erään basistin mukaan.

Keikalla oli aluksi hieman tiukkaa, mutta heti kun aloimme hyppimään, takana olevat miehet kaikkosivat. Tai sitten vaan yksinkertaisesti eivät enää sietäneet katsella meidän takaraivoja. Se on vaan uskottava, että kun ME ollaan keikalla, täytyy joka suuntaan olla vähintään metri, jotta pystyy hyppimään kunnolla.

Tuli sitten myös vilautettua eräälle mieshenkilölle;) Ihan täysissä sielun ja ruumin voimissa olin. Pään sisällä tapahtuvasta aivo(ttomasta)toiminnasta en menisi niin takuuseen. Taisi aivonesteet jäätyä pakkasessa...

Noh...

Tiesin, etten selviäisi ilman mustelmia. Juuri kun olin päässyt eroon Tavastian aiheuttamista mustelmista, tulee uusia. Keikan jälkeen metsästimme pojat yhteiskuviin ja lähdimme. Olin neljältä kotona ja nukuin sitten melkein kellon ympäri.

Kiitos Venla, Paula sekä Pexi ja pojat ♥
Ensi viikolla bailataan Tampereella ja Alahärmässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...