16. toukokuuta 2013

Huasteleppa levveemmin

En olisi koskaan uskonut kuuntelevani ihan asioikseni rap-musiikkia. Olen teininä kuunnellut mm. Eminemiä ja yksittäisiä suomalaisten rap-artistien kappaleita, mutten koskaan urhannut ajatusta lähteä katsomaan livenä.


Olin varmaankin elämäni ensimmäisellä rapkeikalla ja vieläpä ihan vapaasta tahdosta. Voin kertoa, että kannatti. Vähän tosin jännitti poistua omalta mukavuusalueelta.

Savon oma poika, Timi Lexikon, oli keikalla Joensuun Bepopissa 15.5.2013.

Keikanjälkeinen fiilis oli ylitsepursuava. Minkään "tavallisen" rokkikeikan jälkeen ei ole ollut samanlaista fiilistä, en ainakaan muista että olisi. Sitä ei voi sanoin kuvailla. Cheekit ja Palefacet kalpenee Lexikonin rinnalla.

Keikkapaikalta pois kävellessäni mielessä velloi hirveästi ajatuksia. Ajattelin, että Timin kappaleissa laulumelodia täydentää rap-osuuksia ja niinhän se on, vaikka lauluääni ei olekaan priimaa. Yritin kuunnella välistä sanoja, en niinkään biittiä, vaikka kappaleissa olikin jytyä. Timi kuitenkin laukoi sanoja perän jälkeen niin nopeasti, etten saanut niistä kiinni. Ehdottomasti lähden katsomaan miestä uudelleen. Suosittelen lämpimästi!

Levy tulloo ulos 31.5.2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...