26. huhtikuuta 2013

"The beat of my heart, can you feel it?"

Siinä se nyt on, "Night On Fire", Reckless Loven tuoretta materiaalia tulevalta albumilta. Ilman videota kappale on hyvä, mutta video on jotenkin... ei niin hyvä :D Kuvausympäristöstä tuli mieleen Back To Paradise tai Coconuts viidakkomaisuuden vuoksi. Enkä ymmärrä niitä UV-meikkejä. Sinkun kansi ja bändin jätkien nahkatakit on tehty sugar skull-tyylillä, joten ehkä tässä on jotain teeman poikasta. Hienot on kyllä :)

Mitä mieltä olet singlestä ja videosta?



Facebook: TareBrush

Translation:

Now it's been released, Reckless Love's new single from the upcoming album. The song is good without the video which isn't as good. Reminded me of Back To Paradise or Coconuts because of the jungle. And I don't understand those UV-make ups. I think it's some kinda theme, the single cover and the jackets above are sugar skull-style. I like them :)

What do you think about the song and the video? 

3 kommenttia:

  1. mä tykkäsin kyl ja paljon! video oli aika pliisu, ei isotissistä muijaa mut iso musta mies joo. uv meikit oli hassut mut mua ei niin häirinnyt ku sotken omaakin naamaa iha samalla tavalla:D ja mitä noihin takkeihin tulee, odotan kauhulla kun fanit alkaa maalailee omia rotseja.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein osannut odottaa tuollaista videota, tosin en osannut odottaa mitään :D Eiköhän siihen totu ja tuohon biisiin. Reaktio esim. Hot-sinkussa oli se et alussa en tykännyt siitä yhtään mut opin tykkäämään. Beautiful Bomb oli toinen, ei vaan jotenkin iskenyt, varsinkaan keikalla :P Mut vaikka jotkut sinkut/biisit on ollu B-luokkaa mun mielestä, levyt on kuitenki menny nappiin. Aina on vähän heikompia biisejä mut kokonaisuus on tärkein ja et kaikki toimii yhdessä :)

      Poista
    2. minäkää en pitäny Hotista alkuun mut nyt se on sit mun lemppareita livenä etenkin:) ja samaa mieltä sun kanssa, kokonaiuus ratkaisee! ois aika väritöntä ja tylsähköä sanoa että lempibändiltä ei löytyisi yhtään biisiä mistä ei pidä.

      Poista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...