15. huhtikuuta 2011

Hot or not?

Kyse on Reckless Loven uudenuutukaisesta singlestä nimeltä "Hot". Sinkku julkaistiin tänään klo 14 bändin Facebook ryhmässä. Kappale julkaistaan virallisesti ensi maanantaina, 18.4.2011.



Saako blogissa kiroilla??? No voi helvetin perkele... EI NÄIN.

"Hot" on herättänyt vilkasta keskustelua mm. allekirjoittaneen Facebook-statuksessa. Monet ovat pettyneet. Mielipiteeni kyseistä kappaletta kohtaan ovat niin ikään negatiiviset, niin paljon kun bändistä välitän. Kappale tahtoo hukkua massaan. Samanlaista shittipoppirenkutusta mitä kuulee tietyissä radioissa. Holtittomuus, se Reckless-mauste puuttuu kokonaan...

Toinen levy on niin sanotusti se vaikein. Onhan se tiedetty niin kauan, kun musiikki on ollut olemassa. Toivon vaan ettei bändi menetä otettaan paineen alla. Ikävä tosiasia, mutta minä en pystyisi sitä sulattamaan...

Odotukseni tulevasta levystä ovat näin ollen hyvin korkealla. Toisen levyn on parasta olla HYVÄ!

Minä olen sanani sanonut... Mitä mieltä itse olette? HOT or not? Klikatkaa kyselyä sivun oikeasta ylälaidasta.

LUE!
Universal Music Finlandin lehdistötiedote by Satu Snellman

4 kommenttia:

  1. RL on niin täydellinen bändi, kunnon bilekasaria mutta silti raikas. Ymmärrän jos ihmiset haluavat kokeilla erityylejä mutta toivoon että pysyvät siinä samalla linjalla ku aikasemmin.

    VastaaPoista
  2. Mira: ku oikeest alkaa kelaa ni täst puuttuu ihan se holtittomuus kokonaan.Liian säädyllinen/kunnollinen biisi! ei kyllä näin...täst pahoinpelkään tulee sellane massabiisi. Ja Ollin holtiton ääni on jotenkin sopimaton tähän kesympään,popahtavampaan versioon.

    VastaaPoista
  3. Melko erilaista Reckless Lovea, mutta ei silti mitenkään huonoa. :) Mä ainaki tykkään!

    VastaaPoista
  4. Olen täysin kahdenvaiheilla. Toisaalta pidän biisistä hyvinkin paljon, mutta toisaalta siinä on ärsyttävän paljon samoja kaupallisia hittibiisi viboja kuin esim. Romancessa.

    Odotan biisin kuulemista livenä, jää turhat konekikkailut pois, katsotaan mitä mieltä olen sitten. Mutta ehdottomasti enemmän Hot kuin Not. Kuka nyt ei voisi olla pitämättä kyseisestä bändistä *_*!

    Näin sinut muuten tuolla viimeisimmällä RL:n Kuopion keikalla Armaksessa, jälkeenpäin vasta sitten sattumalta bongasin blogisi ja tunnistin samaksi typyksi :)

    VastaaPoista

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...